Katarina Mellström tillträder Vectura Fastigheters styrelse

Vectura Fastigheter förstärker styrelsen med Katarina Mellström.

Katarina Mellström har lång och gedigen operationell erfarenhet, samt bred erfarenhet från styrelsearbete som både ordförande och ledamot. Katarina Mellström har bland annat varit affärsområdeschef på Ericsson samt varit VD på företag som Mandator, Fujitsu, och Stanley Security Systems. Hon har även haft styrelseuppdrag i bland annat NOTE (ledamot), Proffice (ledamot), Gunnebo (ledamot) och Forsen (ordförande). Katarina är idag styrelsemedlem i det finska bolaget Martela Oy, samt sedan 2016 Senior Director på IVA, Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien. Katarina ingår i Vecturas styrelse från och med september.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Styrelseordförande Mats Wäppling, 070-645 03 21

Vectura Fastigheter

Vectura är ett fastighetsbolag som grundades 2012 och ägs av Patricia Industries – en del av Investor AB.

Vi utvecklar, förvaltar och äger fastigeheter inom segmenten samhällsfastigheter, kontor och hotell. Det gör vi i nära samarbete med våra hyresgäster och med att bidra positivt till samhällsutvecklingen.

Vectura medverkar i alla steg i värdekedjan, från identifiering av mark till utveckling och långsiktig förvaltning. I vår långsiktighet arbetar vi för trygghet, hållbarhet och kvalitet i våra projekt och fastigheter.

Länk till MyNewsdesk

Ladda ner PDF

Pressmeddelande_Katarina Mellström tillträder Vectura Fastigheters styrelse.pdf