Ny VD på Vectura

Joel Ambré ny VD på Vectura Fastigheter

Joel Ambré har utsetts till ny VD för Vectura Fastigheter. Han kommer närmast från Skanska där han jobbat som Projektutvecklingschef för kommersiella fastigheter.

Vectura som haft en framgångsrik utveckling inom samhällsfastigheter tar därmed nästa steg och stärker kompetensen inom projektutveckling av kommersiella fastigheter.

Susanne Ekblom fortsätter inom Vectura med full fokus på samhällsfastigheter.

”Det är med stor glädje vi hälsar Joel Ambre´ välkommen till Vectura. Joels projektutvecklingsbakgrund kommer att tillföra gedigen kompetens och möjliggör fortsatt utveckling och tillväxt”, säger Mats Wäppling, ordförande för Vectura.

Vectura Fastigheter

Vectura är ett fastighetsbolag, som ägs av Patricia Industries – en del av Investor AB. Vectura fokuserar på fastighetssegmenten: samhällsfastigheter, kontor och hotell. Vi är en långsiktig aktör som strävar efter att vara den självklara fastighetspartnern för våra hyresgäster. Vectura medverkar i alla steg i värdekedjan, från identifiering av mark och byggrätter till långsiktig förvaltning och utveckling. Vår affär bygger på att utveckla, förvalta och äga hållbara och innovativa fastighetslösningar – vi har ingen exitstrategi.

Länk till MyNewsdesk

Ladda ner PDF

Ny VD på Vectura.pdf