Anna-Karin Hag ny CFO på Vectura Fastigheter

Vectura Fastigheter har rekryterat Anna-Karin Hag till tjänsten som CFO. Anna-Karin har över 25 års erfarenhet från fastighetsbranchen och kommer närmast från en liknande roll på Corem Property Group.

Vectura fortsätter växa och har på senare tid flyttat fram positionerna för att utveckla sitt erbjudande inom forskning, utveckling och innovation. I västra Sverige fortsätter satsningarna på GoCo Health Innovation City i Mölndal, som är ett viktigt kluster inom life science. Innovation Destination Torslanda, som Vectura utvecklar tillsammans med Volvo Cars, blir ett nytt nav för framtidens hållbara mobilitetslösningar.

I början av maj invigs Forskaren, ett av Stockholms nya landmärken, som är det fösta steget av flera för att stärka life science i Hagastaden. I Lund fortsätter tillväxtresan med The Loop och ytterligare arbetsplatser, labb, restaurang och mötesplatser.

- Vi är mycket glada att välkomna Anna-Karin till oss. Hennes gedigna affärsmässiga kompetens och erfarenhet från fastighetssektorn är ett viktigt tillskott nu när vi fortsätter att växa i snabb takt och stärker Sveriges konkurrenskraft på ett nationellt plan, säger Joel Ambré, vd På Vectura Fastigheter.

- Vectura är ett bolag med hög investeringstakt där innovation, utveckling och samhällsnytta är i fokus. Jag gillar att vara affärsnära där det händer olika saker varje dag och ser verkligen fram emot att bidra i de många projekt Vectura runt om i Sverige, säger Anna-Karin Hag, ny CFO på Vectura Fastigheter.

Anna-Karin Hag tillträdde sin nya roll den 1 april 2024.

Vectura är ett fastighetsbolag som utvecklar utrymmen för nya framsteg genom egen produktion och långsiktig förvaltning. Minst 100 år brukar vi säga. I våra fastigheter vill vi att Sveriges främsta aktörer inom sektorn life science ska inspireras till nya idéer, känslor och lösningar. Med nya sätt att samarbeta, nya sätt att bygga och nya sätt att tänka skapar vi förutsättningar för fruktsamma möten. För företag, kommuner och människor som är engagerade i omsorg, liv och hälsa. Vårt högre mål är att klara mänsklighetens framtida utmaningar. Vår långsiktighet garanteras av våra ägare, Patricia Industries, en del av Investor.

Länk till MyNewsdesk